Új jelszó kérése
Termék részletek


Glyceryl Cocoate (PEG-7)

Glyceryl Cocoate (PEG-7)
95 Ft95
A vásárlás után járó pontok: 1 Ft
Kiszerelés:

Glyceryl Cocoate (PEG-7) - Vízben és alkoholban egyaránt oldódó, glicerinből és kókuszolajból előállított növényi emulgeáló hatású vegyület. Emulgeálószer és gyengén habzó, kíméletes felületaktív anyag. Kozmetikumokhoz sminklemosóhoz, micellás víz készítéséhez tisztító tenzid. Kozmetikai tisztaságú.

 

(a kép illusztráció)
  • Azonosítás:

     

    INCI: Polioxietilén (PEG-7) glyceryl monococoate
    CAS: 68201-46-7

     

     

    Megjelenés:

     

    Vízben és alkoholban egyaránt oldódó jellegzetes szagú folyadék.

     

     

    Előállítás:

     

    Glicerinből és kókuszolajból előállított vegyület.

     

     

    Felhasználás:

     

    Elsősorban lemosókban használt összetevő, emulgeálószerként és felületaktív anyagként is használható. Alkalmazható micellás víz, szappan, folyékony szappan, habfürdő, testápoló, tusfürdő, sampon készítéséhez. Adagolás: 1-10%.

     

    Micellás víz, sminklemosó:
    100 ml ásványvíz / virágvíz (levendula, vagy római kamilla)
    12 g Glyceryl Cocoate
    6 g eritrit (vagy cukor)
    2 g B5

     

    Arcfrissítő tonik, problémás bőrre:
    100 ml ásványvíz / virágvíz (levendula, vagy római kamilla)
    12 g Glyceryl Cocoate
    6 g eritrit (vagy cukor)
    2 g epicutin
    2 g B5

     

    Az itt található tanácsok, ajánlások személyenként eltérő hatásúak lehetnek, ezért mindenképp tanácsos előtte próbát végezni.

     

     

    Hatás:

     

    Emulgeáló, kondicionáló, hidratáló, bőrpuhító, kíméletesen tisztító hatással rendelkezik.

     

     

    Tárolás:

     

    Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

  • Kiszerelés
    10 ml
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.