Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Levendula illatolaj

Levendula illatolaj
350 Ft350
A vásárlás után járó pontok: 4 Ft
Kiszerelés:

Levendula 100% illatolaj - Felhasználható kozmetikumokhoz, szappankészítéshez, fürdőkészítményekhez, mosóparfümhöz, mosódiós mosáshoz, aromalámpába, autó, vagy légtér illatosításhoz.

 • A Levendula illat valódi levendula illóolajat tartalmaz több mint 10 % -ban. Természetes anyagokból állították elő. Az előállításának a célja az volt, hogy tartós egyenletes illatot biztosítson a kozmetikumok és a különbféle termékek számára. Az illatát ne befolyásolja a termőterület, időjárás, vagy a lepárlás változásai, mindíg egyenletes kiváló minőségű legyen. Ha megszereti, mindíg ugyan azt a kiváló, egyenletes minőséget találja benne.  A hidegeljárásos szappant nem annyira intenzíven illatosítja, de a kozmetikumot a ruhaneműt kiválóan, kellemes természetes levendula illatú.

  A Levendula illatolajat kozmetikumokhoz 0,1-2% adagolhatjuk a termék teljes tömegére vonatkoztatva.

   

  Általános felhasználási lehetőségek:  A Levendula illatolajat használhatjuk kozmetikumokhoz, szappankészítéshez, fürdőkészítményekhez, mosóparfümhöz, aromalámpába, autó vagy légtér illatosításhoz.

  Szappankészítéskor az illatot mindig a végén a formába öntés előtt adjuk a szappanmasszához.

  Mosóparfümként a ruha illatosításához öntsünk Naturalic természetes öblítőt a mosógép öblítőszer adagolójába majd pár cseppet rakjunk a kedvenc illatból. Kezdjük meg a mosást. aromalámpába pár cseppet, téve kellemes illatot kölcsönöz a helyiségnek. Kiszáradt autó illatosítóra cseppentve felfrissíthetjük és újra használhatjuk az illatosításhoz. 

  Kevergettük próbaként: mentával, teafával.

   

   

  Tárolás:

   

  Gyermekektől elzárva fénytől védve, sötét üvegben hűvös helyen, mindig jól visszazárva tároljuk.

 • Kiszerelés
  10 ml