Password reminder
Product Details


Teafa illóolaj

Teafa illóolaj
790 Ft790
Bonus point : 8 Ft
Kiszerelés:

Teafa 100% tisztaságú, természetes illóolaj - Vízgőz desztillációval nyerik ki. Fertőtlenítő, gombaölő, sebgyógyító, gyulladáscsökkentő. Enyhíti a légúti betegségek tüneteit, erősíti a szervezetet és az immunrendszert.

 • Azonosítás:

  INCI: Melaleuca alternifolia
  CAS: 85085-48-9
  EINECS: 285-377-1

   

  Származás:

  Az ausztrál teafa nevéből eredően észak-ausztráliai cserje.

   

  Megjelenés:

  Halvány sárgás színű, alacsony sűrűségű, fűszerű, fás illatú folyadék.

   

  Előállítás:

  Vízgőz-desztillációval vonják ki a teafa leveleiből.

   

  Összetétel:

  Fő alkotórészei: terpinén (40%), alfa terpinén (20%), terpinolen (4%), terpineol (4%), pinén, mircén, fellandrén, cimén, limonén, cineol.

   

  Felhasználás:

  Számos fertőtlenítő-, sebtisztító szer alapanyaga. Pelenkakrémekbe, samponokba, hajmaszkokba, tisztító szappanokba, dezodorokba, fertőzésgátló oldatokba, gélekbe, maszkokba ajánlott. Otthonunk fertőtlenítéséhez is használhatjuk, ha alkoholban feloldjuk, majd vizet adunk hozzá és szórófejes flakonból szétporlasztjuk. Fogkrémeknek is kedvelt összetevője.

   

  Hatás:

  Enyhíti a bőrbetegségeket, fertőzéseket. Elősegíti a sebek gyógyulását. Fokozza a szervezet immunrendszerének működését, hatékonyan alkalmazható fertőzések megelőzésére, gyógyítására. Megszünteti a pattanásokat, de nem szárítja a bőrt. Gombás fertőzések jól kezelhetők vele. Használatával megelőzhető a fogínygyulladás, a szájfekély és a fog körüli betegségek.

   

  Tárolás:

  Hűvös helyen, légmentesen lezárva, közvetlen fénytől óvva tárolandó.

 • Kiszerelés
  10 ml
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.