Password reminder
Product Details


Szőlőmagolaj 1 liter

Szőlőmagolaj 1 liter
2 690 Ft2690
Bonus point : 27 Ft

A tiszta, kiváló minőségű szőlőmagolaj vegyszermentes, sajtolásos eljárással készült. Belsőleg és külsőleg is használható. Kiváló alapanyag kozmetikai termékek előállításához, sütéshez, főzéshez, masszázshoz.

 • Azonosítás:
  INCI: Vitis vinifera (Grape) seed oil
  CAS: 8024-22-4
  EINECS: 273-313-5

  Származás:
  A szőlőmag olajunkat a Rómához közeli Pietro Coricelli család készíti. A Pietro Coricelli márkanév már 1939 óta ismert, napjainkra Európa legnagyobb olajtermelője. Munkájukat nagy szakértelem, odaadás és az olaj iránti szeretet irányítja. A szőlő az ókorban kinemesített növényfajok egyike, őshazája valahol Közép-Ázsia és a Kaukázus közt keresendő.

  Megjelenés:
  Nagyon halványsárga színű, tiszta, olajszerű folyadék.

  Előállítás:
  Érett szőlőszemek magvából készül, vegyszermentes, sajtolásos eljárással. 1 liter szőlőmag olaj előállításához kb. 6 kg mag szükséges.

  Összetétel:
  Az E-vitaminban különösen gazdag olajok közé tartozik. linol sav (78 %), olajsav (28%), palmitinsav (11%), sztearinsav (6,5%), linolénsav (kevesebb, mint 1%), palmitolajsav (1,2%).

  Felhasználás:
  Kiváló alapanyag kozmetikai termékek előállításához. A szőlőmag olaj ellenáll a magas hőmérsékletnek, így használhatjuk sütéshez, valamint a hosszú ideig főzött ételek készítéséhez.

  Hatás:
  Megakadályozza a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a magas koleszterinszint kialakulását. Csökkenti a trombózis lehetőségét, kedvező hatása van a prosztatára és az impotenciára. Nőknél enyhíti a változó kor kellemetlen tüneteit. Magas antioxidáns tartalma miatt gátolja az öregedést és fiatalítja a bőrt. A hajtöveken alkalmazva regenerálja a hajhagymákat. Védi a szemet, segít megakadályozni a szürke hályog kialakulását. Gyulladásgátló hatású, erősíti a szervezetet a stressz ellen.

 • Kiszerelés
  1 liter
  Minőségét megőrzi
  28.02.2017
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.