Password reminder
Product Details


Fekete csalánmag olaj 100 ml - hidegen sajtolt

Fekete csalánmag olaj 100 ml - hidegen sajtolt
915 Ft915
Bonus point : 9 Ft

Fekete csalánmag olaj - más néven perilla, kínai bazsalikom. Hidegensajtolt olaj. Vitaminokat, ásványi anyagokat, többszörösen telítetlen zsírsavat tartalmaz.

 

Csökkenti az allergia, ízületi gyulladás, trombózis tüneteit, gyulladáscsökkentő.

 • Azonosítás:

   

  INCI: Perilla frutescens seed oil
  CAS: 68132-21-8
  EINECS: 268-884-2

  Hidegensajtolt olaj

   

  Összetétel:

   

  Több mint 50 %-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavat, - omega-6 zsírsavat - egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat és a gadolajsavat tartalmazza. 60%-ban tartalmaz omega-3 telítettlen zsírsavat.

   

   

  Felhasználás:

   

  Közkedvelt az ázsiai gasztronómiában, de krémben, vagy szappanban történő alkalmazása segítséget jelenthet a viszketés, bőrpír enyhítésében.

   

   

  Hatás:

   

  Segíti az allergiás megbetegedésekben szenvedők tüneteinek csökkentését, betegség kezelését. A kivonattal történő huzamosabb kezelést követően javulást a betegek jelentős része egy héten belül, néhány beteg csak pár hónap használat után érzékelt. Hatásos lehet a szívinfarktus ismétlődés, mell- és végbélrák, reumás eredetű ízületi gyulladás, végbélgyulladás, érelmeszesedés, valamint többféle autoimmun megbetegedés esetében, csökkenti a szívaritmiát és a trombózis veszélyt, támogatja a sejtmegújulást.

   

   

  Tárolás:

   

  Hűvös helyen, fénytől elzárva tartsuk.

 • Kiszerelés
  100 ml
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.