Password reminder
Product Details


Római kamilla virágvíz 100 ml

Római kamilla virágvíz 100 ml
890 Ft890
Bonus point : 9 Ft
Out of stoc!

Római kamillavíz - 100%-ban tiszta növényi alapú, természetes virágvíz. Bőrtisztító, regeneráló, nyugtató, gyulladásgátló.

 

Bármilyen bőrtípusra, de leginkább az irritált, érzékeny bőrre ajánlott. Alkalmas ekcéma, csalánkiütés és bőrbántalmak kezelésére.

 

(a kép illusztráció)
 • Azonosítás:

   

  INCI: Anthemis nobilis flower water
  CAS: 84649-86-5
  EINECS: 283-467-5

   

   

  Származás:

   

  Termékünk Franciaországból származik. A római kamilla Dél-Európában és Északnyugat-Afrikában honos növény.

   

   

  Megjelenés:

   

  Tiszta folyadék, enyhén édeskés virágillattal.

   

   

  Előállítás:

   

  Az illóolaj gyártás másodlagos termékeként keletkezik. Az illóolaj lepárló üstbe a növények alá vizet öntenek, majd az üstöt felfűtik. A keletkező gőz a növényből az illóolajjal együtt egy másik zárt tartályba kerül ahol lehűtik. Az illóolaj és a desztillált víz külön válik.

   

   

  Összetétel:

   

  100% tisztaságú, nem hígítjuk. A virágvíz a növény összes vízoldékony hatóanyagát tartalmazzák, és kis mértékben illóolajat is.

   

   

  Felhasználás

   

  Önmagában, hígítás nélkül használható a bőrre. Kozmetikai készítmények vízfázisába foglalva, víz helyett vagy más virágvizekkel elegyítve alkalmazható. Közvetlenül használhatjuk kisbabák, gyerekek, vagy érzékeny bőrűek bőrfelületén.

   

   

  Hatás:

   

  Kiválóan alkalmas, ekcéma, csalánkiütés és bőrbántalmak kezelésére. Gyulladásgátló, nyugtató, regeneráló, enyhén tisztító hatású.

   

   

  Tárolás:

   

  Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó. Felbontást követően rövid időn belül használja fel és lehetőleg hűtve tárolja.

 • Kiszerelés
  100 ml
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.