Password reminder
Product Details


Epicutin mikrokapszulázott teafa olaj 10 gramm

Epicutin mikrokapszulázott teafa olaj 10 gramm
790 Ft790
Bonus point : 8 Ft

Epicutin mikrokapszulázott teafa olaj - Zsíros, pattanásos, problémás bőr kezelésére készitett krémhez, hintőporhoz és izzadásgátló készítményhez.

A minkrokapszula megvédi a teafaolajat a levegő káros oxidációjától és bezárja a teafa olaj jellegzetes illatát, így a készítmény illatmentes marad.

 • Azonosítás:

  INCI: Cyclodextrin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf oil
  CAS: 85085-48-9
  EINECS: 285-377-1

   

  Származás:

  Termékünk Németországból származik. Az epicutin mikrokapszulázott teafa olaj. A teafa észak-ausztráliai cserje.

   

  Megjelenés:

  Fehér színű, fűszeres, fás illatú por.

   

  Előállítás:

  A minkrokapszula megvédi a teafaolajat a levegő káros oxidációjától és bezárja a teafa olaj jellegzetes illatát, így a készítmény könnyebben illatosítható, vagy illatmentes marad.

   

  Összetétel:

  Fő alkotórészei: terpinén (40%), terpinén (20%), terpinolen (4%), terpineol (4%), pinén, mircén, fellandrén, cimén, limonén, cineol.

   

  Felhasználás:

  Számos fertőtlenítő-, sebtisztító szer alapanyaga. Pelenkakrémekbe, samponokba, hajmaszkokba, tisztító szappanokba, dezodorokba, fertőzésgátló oldatokba, gélekbe, maszkokba ajánlott. Otthonunk fertőtlenítéséhez is használhatjuk, ha alkoholban feloldjuk, majd vizet adunk hozzá és szórófejes flakonból szétporlasztjuk. Fogkrémeknek is kedvelt összetevője.

   

  Hatás:

  Enyhíti a bőrbetegségeket, fertőzéseket. Elősegíti a sebek gyógyulását. Fokozza a szervezet immunrendszerének működését, hatékonyan alkalmazható fertőzések megelőzésére, gyógyítására. Megszünteti a pattanásokat, de nem szárítja a bőrt. Gombás fertőzések jól kezelhetők vele.

   

  Tárolás:

  Hűvös helyen, légmentesen lezárva, közvetlen fénytől óvva tárolandó.

 • Kiszerelés
  10 gramm
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.