Password reminder
Product Details


Kókusz tenzid / Cocamidopropyl Betaine

Kókusz tenzid / Cocamidopropyl Betaine
990 Ft990
Bonus point : 10 Ft
Kiszerelés:

Kókusz tenzid / Cocamidopropyl Betaine - Nagytisztaságú, főleg kókuszolajból származtatott kímélő növényi tenzid a betain-félék családjából, mely a gyermekeknek és felnőtteknek szánt higiéniai termékek készítésére egyaránt alkalmas.

  • Azonosítás:

    INCI: Cocamidopropyl Betaine
    CAS: 61789-40-0
    EINECS: 263-058-0

     

    Megjelenés:

    Tiszta, gyártásból visszamaradó szennyező anyagoktól mentes, kozmetikai tisztaságú, sárgás színű, szagtalan, alacsony sűrűségű folyadék.

     

    Felhasználás:

    Gyermekeknek és felnőtteknek szánt termékekbe egyaránt kiváló: fogkrémbe (1-3%), samponba (5-20%), hajbalzsamba, hajkondicionálóba, habfürdőkbe, intimhigiéniához, tusgélbe (10-20%), habosító higiéniai készítményekbe (10-30%), lemosókba, öblítendő higiéniai termékekbe (5-15%), borotvagélbe, borotvahabba (5-10%). Tisztítószerek készítéséhez is felhasználható.

     

    Az itt található tanácsok, ajánlások személyenként eltérő hatásúak lehetnek, ezért mindenképp tanácsos előtte próbát végezni. Hígítatlanul ne használjuk, mert a tenzidek töményen irritálhatják a bőrt.

     

    Hatás:

    Nedvesítő, kisimító, enyhén kondicionáló hatású. Kis mértékben fertőtlenítő és antisztatikus. Nincs erős zsírtalanító hatása, nem szárítja ki a bőrt, az érzékeny bőr is jól tolerálja, csökkenti más tenzidek irritálókészségét. Jó habzóerővel rendelkezik.

     

    Tárolás:

    Fénytől és melegtől védett, száraz helyen, gyermek elől elzárva tárolandó.

  • Kiszerelés
    500 gramm
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.