Password reminder
Product Details


Al gallo barna rizs 1 kg

Al gallo barna rizs
395 Ft395
Bonus point : 4 Ft

A barna rizs segíti a vércukorszint egyensúlyban tartását, fogyasztásával elkerülhető a hirtelen jövő éhségroham.

 • Származás:
  Termékünk az Európai Unióból, a rizs Kínából származik.

  Megjelenés:
  A barna rizs attól barna, hogy a hántolás után nem koptatják le róla a pelyvás héj alatti úgynevezett „ezüsthártyát” (korpa és csíra), emiatt nagyobb a tápértéke, viszont lassabban fő, s keményebb marad.

  Előállítás:
  A barna rizs tulajdonképpen ugyanaz, mint a sima fehér rizs. A feldolgozatlan rizs sok réteget tartalmaz. Barna rizs esetén kizárólag a legfelső réteg kerül le a rizsről.

  Összetétel:
  A barna rizs rosttartalma rendkívül magas, emellett tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és olyan természetes növényi összetevőkkel, amelyek hozzájárulnak az egészség megóvásához.

  Felhasználás:
  1:2 arányban a kívánt mennyiségű barna rizshez vizet mérünk ki és felforraljuk (1 kg rizshez 2 liter víz). Ízlés szerint a vízhez sót adhatunk. A kimért rizst olajon megpirítjuk és a forró vizet hozzáöntjük. Röviden megkeverjük és lefedve, lassú tűzön 20-25 percig főzzük. A tűzhelyről levéve további 4-5 percig lefedve hagyjuk a kívánt puhaság eléréséig. Melegen tálaljuk.

  Hatás:
  Segíti a vércukorszint egyensúlyban tartását, fogyasztásával elkerülhető a hirtelen jövő éhségroham. Az emésztési folyamatokra is jó hatással van. Rendszeres fogyasztása segíthet a rák megelőzésében is.

 • Kiszerelés
  1 kg
  Minőségét megőrzi
  30.06.2017
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.