Password reminder
Product Details


Árnika olaj 50 ml

Árnika olaj 50 ml
990 Ft990
Bonus point : 10 Ft

Az árnika olaj gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatású sebgyógyító olaj. Zúzódások, rándulások, ficam, rándulás, csonttörés utáni kezelésekre ajánlott. Reumatikus panaszokra, rovarcsípésekre kiváló.

 

 • Azonosítás:
  INCI: Arnica Montana Extract
  CAS: 68990-11-4
  EINECS: 273-579-2
  Az árnikaolaj oldható olajokban és alkoholban.


  Az árnika olaj alkalmazási lehetőségei:
  Hatásos gyulladás- és fájdalomcsökkentő, fertőtlenítő, sebgyógyító. Kelések, vérömlenyek, csonttörések okozta ödémák, zúzódások, rándulások, ödémák, vérzés, véraláfutás, visszérgyulladás, kezelésére ajánlott. Enyhíti a rovarcsípések okozta viszketéseket. Reumatikus panaszokra is kiváló.

  Az árnika olaj hatékony összetevője a sérülések, rándulások, izomfájdalmak enyhítésére készített krémeknek. Az árnika olajjal hatásosan kezelhetjük a felületi visszérgyulladásokat. Segítségünkre lehet a bőr regenerálódásánál.
  masszázsolaj, masszázskrém készítésére: sportsérülések, rándulások, ficamok kezelésére, izomlazításra
  Az árnika olajat reumatikus panaszok, gyulladások, zúzódásos, töréses, ficamos sérülések, rovarcsípések kezelésére is használhatjuk. Az árnika olaj hatékonyan enyhíti az izomfájdalmakat, és kiváló segítség a sportsérülések, húzódások, rándulások kezelésében.Kenőcsök, balzsamok, masszázsolajok, krémek, emulziók, homeopátiás gyógyszerek, bőrjavító készítmények összetevője.

  Krém készítéskor a végső fázisba adagoljuk. Adagolás: 0,5-2%

   

  Tárolás:
  Közvetlen napfénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

 • Kiszerelés
  50 ml
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.