Password reminder
Product Details


Barna pigment

Barna pigment
290 Ft290
Bonus point : 3 Ft
Kiszerelés:

Barna pigment - natúr kozmetikai készítményekben használható fém-oxid pigment. Dekorkozmetikai készítményekhez, szappanokhoz.

  • Azonosítás:

     

    INCI: CI77499

     

     

    Megjelenés:

     

    Finomra porított szilárd szemcsés anyag. Vízben, olajban nem oldódik.

     

     

    Felhasználás:

     

    Púderekbe, szemhéjfestékekbe, rúzsokba, szájfényekbe, ajakbalzsamokba, krémekbe, emulziókba, balzsamokba, stiftekbe, testfestéshez, szappanokba használható. Szappankészítés során a masszához, csak a formába öntés előtt adjuk hozzá. Elkeverhetjük pár csepp olajba is, így még könnyebb dolgunk lesz. Egymással keverhetők. Nem fakuló, szép színeket lehet elérni, kis mennyiség is elegendő a megfelelő színhatás elérésére.

     

     

    Tárolás:

     

    Légmentesen lezárt tégelyben, nedvességtől védett helyen tároljuk.

  • Kiszerelés
    10 gramm
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.