Password reminder
Product Details


Lenmagolaj 100 ml

Lenmagolaj 100 ml
950 Ft950
Bonus point : 10 Ft
Out of stoc!

A lenmagolaj enyhén kesernyés, pikáns íze miatt felhasználható salátákhoz, zöldségekhez és hideg konyhai készítményekhez. Más olajjal is kitűnő. Jó szívvel ajánljuk a csorvási tökmagolajjal keverve.

 • Származás:
  Termékünk Békés megyében, Csorvás környékén készül.

  Megjelenés:
  A len magjaiból kinyert olaj enyhén sárgás színű, jellegzetes szagú, keserű olaj.

  Összetétel:
  4,5-23%-ban tartalmaz cisz-linolsavat és 25,8-58%-ban linolénsavat, alfa-linolénsavat tartalmaz, gazdag omega-3 zsírsavakban. Cinket, foszfort, jódot, kalciumot, káliumot, ként, kobaltot, magnéziumot, mangánt, nikkelt, rézt, szilíciumot és vasat tartalmaz.

  Felhasználás:
  Naponta 1-2 evőkanál az egészségmegőrzés céljából. Enyhén kesernyés, pikáns íze miatt felhasználható salátákhoz, zöldségekhez és hideg konyhai készítményekhez. Más olajjal is kitűnő. Jó szívvel ajánljuk a csorvási tökmagolajjal keverve.

  Hatás:
  A lenolaj nagyon jó hatással van a májra, s a zsírmáj gyógyításában is rendkívül hatékony. A májunkon keresztül hat a bőrünkre, hiszen ha ez a belső szervünk már telítődött a méreganyagokkal, akkor testünk a bőrünkön keresztül próbálja meg kidobni a méreganyagokat, ez pedig különféle bőrproblémákban – a legegyszerűbb pattanástól, az ekcémáig – mutatkozhat meg.

  Tárolás:
  Napfénytől védve, felbontás után hűtőszekrényben.

 • Kiszerelés
  100 ml
  Minőségét megőrzi
  19.02.2017.
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.