Password reminder
Product Details


Béta-karotin 100 gramm

Béta-karotin 100 gramm
1 490 Ft1490
Bonus point : 15 Ft
Kiszerelés:

Béta Karotin - Az A-vitamin provitaminja. Aktiválja a sejtanyagcserét, erősíti a nyálkahártyákat és javítja a látást. Antioxidáns, öregedéslassító, immunerősítő.

100 gramm-os kiszerelésben

 

(a kép illusztráció)

 

 • Azonosítás:

   

  INCI: Beta-carotine
  CAS: 7235-40-7
  EINECS: 230-636-6

   

  Megjelenés:

  Sárga színű por.

   

   

  Előállítás:

  Sárga, narancssárga és zöld színű zöldségekben és gyümölcsökben található: sárgarépa, spenót, saláta, paradicsom, burgonya, brokkoli, koriander és narancs.

   

   

  Felhasználás:

  Fürdőbomba, kozmetikai készítmények, gyurma, színezéséhez is használható. Kevés vízben oldd fel közvetlenül a használat előtt, majd fokozatosan keverd hozzá a szappan masszához. A képen szereplő szappan 10 g / kg adagolással készült. Az itt található tanácsok, ajánlások személyenként eltérő hatásúak lehetnek, ezért mindenképp tanácsos előtte próbát végezni.

   

   

  Hatás:

  Aktiválja a sejtanyagcserét, erősíti a nyálkahártyákat és javítja a látást. Antioxidáns hatású, lassítja az öregedési folyamatokat. Erősíti az immunrendszert, jótékonyan hat a vérkeringésre és a szívműködésre. Csökkenti a nyálkahártyákon és a bőrön keresztüli fertőzések veszélyét, valamint a légutak megbetegedésének kockázatát. A rák megelőzésében is szerepe van.

   

   

  Tárolás:

  Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

 • Kiszerelés
  100 gramm
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.