Password reminder
Product Details


Tejsav 80%-os 100 ml

Tejsav 80%-os 100 ml
450 Ft450
Bonus point : 5 Ft

Tejsav 80%-os. Szerves sav. Alkalmazható hámlasztó, depigmentáló maszkokba, samponokba, hajápoló termékekbe. Szabályozza a kozmetikai készítmények savasságát. Hámlasztó, nedvesítő, hidratáló, enyhén depigmentáló hatású. Intim mosakodó készítmények fő alkotó eleme

(a kép illusztráció)
 • Azonosítás:

   

  INCI: Lactic Acid
  CAS: 50-21-5
  EINECS: 200-018-0

   

  Megjelenés:

   

  1.15 sűrűségű, színtelen, tiszta folyadék, jellegzetes savas szaggal.

   

   

  Előállítás:

   

  A szőlőcukor fermentálásával nyert természetes szerves savas termék.

   

   

  Felhasználás:

   

  Alkalmazható hámlasztó, depigmentáló maszkokba, samponokba és hajápoló termékekbe, intim lemosókba. Egy készítmény savasságának beállításához adjunk hozzá pár csepp tejsavat, mérjük meg a kialakult pH-értéket és folytassuk az adagolást, ha szükséges. Nem használható a bőrre tisztán, ne adagoljuk 10%-nál magasabb arányban.

   

   

  Hatás:

   

  Szabályozza a kozmetikai készítmények savasságát, aktiválja a kondicionáló emulgeálót. Hámlasztó, nedvesítő, hidratáló, enyhén depigmentáló hatású. Hozzájárul a kollagén képződéshez, feljavítja a bőr szerkezetét, fiatalítja a bőrt, halványítja a bőrelszíneződéseket, csillogást kölcsönöz a hajnak. A tejsavnak figyelemreméltó a hámlasztó készítményekben kifejtett peeling hatása. A Rokonsal BSB-N konzerválószer hatékonyságát is fokozza.

   

   

  Tárolás:

   

  Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

 • Kiszerelés
  100 ml
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.