Password reminder
Product Details


Mandulaolaj 5000 ml

Mandulaolaj 5000 ml
21 900 Ft21900
Bonus point : 219 Ft
Out of stoc!

Mandulaolaj Ph.Eur - kiváló minőségű, gyógyszerkönyvi tisztaságú olaj. Kizárólag egész mandula szemekből készül. Száraz, viszkető, érzékeny bőrre hatásos. Bőrápolószerként csecsemőknél és gyermekeknél egyaránt használható. A mandulaolaj fontos alapolaja számos masszázsolajnak és kozmetikai készítménynek.

5000 ml-es kiszerelésben

 • Azonosítás:

   

  INCI: Prunus amygdalus dulcis
  CAS: 8007-69-0
  EINECS: 273-579-2

  Halvány sárgás színű tiszta átlátszó folyadék, jellegzetes olajos szaggal.

   

   

  Előállítás:

   

  Kizárólag egész szemű mandulamagokból sajtolással nyerik.

   

   

  Összetétel:

   

  Legnagyobb részét linolsav és olajsav alkotja. Jótékony hatását a magas omega-9 zsírsavtartalmának, valamint a benne rejlő B1-, B2-, B6- és E-vitaminoknak köszönheti.

   

   

  Felhasználás:

   

  Bőrápolószerként csecsemőknél és gyermekeknél egyaránt használható. Fontos alapolaja számos masszázsolajnak és kozmetikai készítménynek, és önmagában is használható valamennyi bőrtípus kezelésére. Más, sajátos összetételű és hatású zsíros olajokkal (pl. jojoba, búzacsíra, makadámdió) jól keverhető. Ez utóbbiakból rendszerint 10-20%-nyit adnak az alapolajként használt mandulaolajhoz.

   

   

  Hatás:

   

  Kiválóan használható ekcémás bőr gyógyításánál. Enyhíti a viszketést, a bőr ingerlékenységét és a gyulladásokat, ezen kívül megnyugtatja, puhábbá, simábbá teszi a bőrt. Puhítja a könyökökön, a sarkokon, a talpakon megkeményedett bőrt, visszaadja annak rugalmasságát is, az öregedési folyamatokat is lassítja.

   

   

  Tárolás:

   

  Nedvességtől és fénytől védve, hűvös helyen tároljuk.

 • Kiszerelés
  5000 ml
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.