Password reminder
Product Details


Rizsprotein

Rizsprotein
 • Rizsprotein
2 490 Ft2490
Bonus point : 25 Ft
Out of stoc!

Rizsprotein - nem tartalmaz glutént, sem laktózt, se pedig szóját. Tusfürdőben bőrfeszesítő hatással bír. Alkalmas kéz- és körömápoló krémekbe is.

 • Mi is a rizsfehérje? Egy organikus protein, amit a rizsszemekből vonnak ki. A rizsfehérje tizenkilenc aminosavat tartalmaz, amiből kilenc esszenciális aminosav.

  A fehérjére minden szervezetnek szüksége van, hiszen a legfontosabb makro tápanyag, az elsőszámú aminosav forrás. Napi szintű bevitele kiemelten fontos, mert a szervezet csak részben képes előállítani. A hajat, a körmöt, sőt mér a bőrt is fehérjék alkotják, amelyeket rendszeresen pótolni kell.

  Hogyan készül a rizsprotein?

  Egyaránt fehér és barnarizsből készülhet fehérjekészítmény, a barnarizsből jobb minőségi protein készíthető.  A hántolatlan rizs szemeket alacsony hőmérsékletű enzimes eljárással egy masszává alakítják át, amit majd egy centrifugáló berendezésbe tesznek. A fehérje, szénhidrát és zsír molekulák különböző tömegének köszönhetően a centrifugális erő hatására az egyes tápanyagok a centrifugáló dobban sávokba tömörülnek. Ezeket mechanikai úton gyűjtik össze. Az összegyűjtött fehérje masszát szárítják, majd porosítják, így készül a rizs fehérje koncentrátum.

  Nem tartalmaz glutént, sem laktózt, se pedig szóját.

  Tusfürdőben bőrfeszesítő hatással bír.

  Alkalmas kéz- és körömápoló krémekbe is.

 • Kiszerelés
  500 gramm
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.