Password reminder
Product Details


Kamillavirág mező illatolaj 100 ml

Kamillavirág mező illatolaj 100 ml
1 950 Ft1950
Bonus point : 20 Ft
Kiszerelés:

Kamillavirág mező 100% illatolaj kozmetikumokhoz, szappankészítéshez, fürdőkészítményekhez, mosóparfümhöz, szoba, autó, légtér illatosításhoz.

 • A Kamilla virág mező illat egy kellemes lágy virágos illat. A szappannak kozmetikumnak kamilla virág illatot ad ami, még kézmosás után is kellmesen érződik.

  A sárga szín harmonizál vele. Béta karotinnal színezve a szappan egy mézes csodává válik.  A Kamilla virágmező illatolajat kozmetikumokhoz 0,2-2% adagolhatjuk a termék teljes tömegére vonatkoztatva.

  Általános felhasználási lehetőségek:  A Kamilla virágmező illatolajat kozmetikumokhoz, szappankészítéshez, fürdőkészítményekhez, mosóparfümhöz, aromalámpába, autó vagy légtér illatosításhoz ajánljuk.

  Szappankészítéskor az illatot mindig a végén a formába öntés előtt adjuk a szappanmasszához.

  Mosóparfümként a ruha illatosításához öntsünk Naturalic természetes öblítőt a mosógép öblítőszer adagolójába majd pár cseppet rakjunk a kedvenc illatból. Kezdjük meg a mosást. aromalámpába pár cseppet, téve kellemes illatot kölcsönöz a helyiségnek. Kiszáradt autó illatosítóra cseppentve felfrissíthetjük és újra használhatjuk az illatosításhoz.   Tárolás:  Gyermekektől elzárva fénytől védve, sötét üvegben hűvös helyen, mindig jól visszazárva tároljuk.

 • Kiszerelés
  100 ml
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.