Password reminder
Product Details


Kávé illatolaj 100 ml

Kávé illatolaj 100 ml
1 950 Ft1950
Bonus point : 20 Ft
Kiszerelés:

Kávé 100% illatolaj - Felhasználható kozmetikumokhoz, szappankészítéshez, fürdőkészítményekhez, mosóparfümhöz. Autó, vagy légtérillatosításhoz.

 • A Kávé illat kellemes valódi kávé illat. A szappannak kozmetikumnak kávé ad. Szappanban még kézmosás után is kellmesen érződik az illata. Az illata olyan mint a lefőzött kávénak.

   

   

  A Kávé illatolajat kozmetikumokhoz 0,2-2% adagolhatjuk a termék teljes tömegére vonatkoztatva.

  Általános felhasználási lehetőségek:  A Kávé illatolajat használhatjuk kozmetikumokhoz, szappankészítéshez, fürdőkészítményekhez, mosóparfümhöz, aromalámpába, autó vagy légtér illatosításhoz.

  Szappankészítéskor az illatot mindig a végén a formába öntés előtt adjuk a szappanmasszához.

  Mosóparfümként a ruha illatosításához öntsünk Naturalic természetes öblítőt a mosógép öblítőszer adagolójába majd pár cseppet rakjunk a kedvenc illatból. Kezdjük meg a mosást. aromalámpába pár cseppet, téve kellemes illatot kölcsönöz a helyiségnek. Kiszáradt autó illatosítóra cseppentve felfrissíthetjük és újra használhatjuk az illatosításhoz. 

  Tárolás:  A kávé illatolajt mint minden egyébb parfümolajat, gyermekektől elzárva fénytől védve, sötét üvegben hűvös helyen, mindig jól visszazárva tároljuk.

 • Kiszerelés
  100 ml
By using our site, you accept the use of cookies as stated in our Privacy Policy.