Új jelszó kérése

Termékek


Coco glucoside
Coco glucoside

A coco glucoside, vagy másnéven hidratáló tenzid. 100%-ban növényi eredetű, környezetbarát nem-ionos felületaktív habképző anyag kondicionáló és emulgeálószer. Segít növelni a kozmetikai készítmények habosodási képességét.

ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkező alapanyag


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.