Új jelszó kérése

Termékek


Glyceryl Cocoate (PEG-7)
Glyceryl Cocoate (PEG-7)

Glyceryl Cocoate (PEG-7) - Vízben és alkoholban egyaránt oldódó, glicerinből és kókuszolajból előállított növényi emulgeáló hatású vegyület. Emulgeálószer és gyengén habzó, kíméletes felületaktív anyag. Kozmetikumokhoz sminklemosóhoz, micellás víz készítéséhez tisztító tenzid. Kozmetikai tisztaságú.

 

(a kép illusztráció)

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.