Új jelszó kérése

Termékek


Barna pigment
Barna pigment

Barna pigment - natúr kozmetikai készítményekben használható fém-oxid pigment. Dekorkozmetikai készítményekhez, szappanokhoz.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.