Glyceryl Cocoate (PEG-7) 100 ml

Glyceryl Cocoate (PEG-7) 100 ml

Glyceryl Cocoate (PEG-7) - Vízben és alkoholban egyaránt oldódó, glicerinből és kókuszolajból előállított, növényi emulgeáló hatású vegyület. Emulgeálószer és enyhén habzó, kíméletes felületaktív anyag. Kozmetikumokhoz, sminklemosóhoz, micellás víz készítéséhez is haszálható tenzid. Kozmetikai tisztaságú.

100 ml-es kiszerelés

 

(a kép illusztráció)
Kiszerelés:
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Azonosítás:

 

INCI: Polioxietilén (PEG-7) glyceryl monococoate
CAS: 68201-46-7

 

 

Megjelenés:

 

Vízben és alkoholban egyaránt oldódó jellegzetes szagú folyadék.

 

 

Előállítás:

 

Glicerinből és kókuszolajból előállított vegyület.

 

 

Felhasználás:

 

Elsősorban lemosókban használt összetevő, emulgeálószerként és felületaktív anyagként is használható. Alkalmazható micellás víz, szappan, folyékony szappan, habfürdő, testápoló, tusfürdő, sampon készítéséhez. Adagolás: 1-10%.

 

Micellás víz, sminklemosó:
100 ml ásványvíz / virágvíz (levendula, vagy római kamilla)
12 g Glyceryl Cocoate
6 g eritrit (vagy cukor)
2 g B5

 

Arcfrissítő tonik, problémás bőrre:
100 ml ásványvíz / virágvíz (levendula, vagy római kamilla)
12 g Glyceryl Cocoate
6 g eritrit (vagy cukor)
2 g epicutin
2 g B5

 

Az itt található tanácsok, ajánlások személyenként eltérő hatásúak lehetnek, ezért mindenképp tanácsos előtte próbát végezni.

 

 

Hatás:

 

Emulgeáló, kondicionáló, hidratáló, bőrpuhító, kíméletesen tisztító hatással rendelkezik.

 

 

Tárolás:

 

Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

Adatok
Kiszerelés
100 ml
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu