Blog

Ebben a blogban két izgalmas hatóanyagot a keratint és a búzaproteint vesszük górcső alá, hogy segítsünk eligazodni a választásban és megtudd, melyik lehet az ideális választás a számodra.

Ha megtaláltad a tökéletes illatkombinációt a hideg eljárásos szappanodba, de valahogy mindig csak az elkészítés után rövid ideig érződik, akkor van számodra néhány tippünk, amivel hosszan tartóvá teheted szappanjaid illatát.

A napozás, de akár csak egy szabadtéri program is erős napsütésben károsíthatja bőrünket UVA/UVB sugaraival. Tudjuk a szabályokat amivel megvédhetjük magunkat a leégés veszélyétől, de ennek ellenére előfordulhat, hogy hiba csúszik a számításainkba, és csúnyán leégünk.

Az arcápolás fontos része az életünknek, hiszen az arcunk az, amivel a világ felé fordulunk. Az egészséges és ápolt bőr pedig magabiztosságot ad és csodálatos érzéssel tölt el. Éppen ezért fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy mit és hogyan használunk az arcunkon.

Te is ugyanúgy rajongsz a bőrápolásért, mint mi? Bőrünk ápolása, védelme nagyon fontos, hiszen nem csak a megjelenésünket befolyásolja, de véd is bennünket a külső hatásokkal szemben.

Aki profi szakembernél már próbálta, valószínűleg meg is szerette és ha csak teheti, igénybe is veszi. Ilyen egy masszázs is.

A csipkebogyóhús por igazi szuperélelmiszer, a természet gyógyító erejével színültig tele van. Felhasználási módjai közé tartozik az élelmiszeripari és a kozmetikai feldolgozás is.

A száraz, repedezett ajkak nemcsak esztétikailag zavaróak, de fájdalmasak is lehetnek. A helyes ajakápolási rutin segítségével elkerülhetjük ezeket a problémákat, és elérhetjük a fényes, hidratált és egészséges ajkakat. Blogunkban bemutatunk egy otthon elkészíthető ajakbalzsam receptet.

Az Holt-tengeri iszapban mártózás nagyon egészséges. Nem véletlen, hogy a régi mende-mondák szerint Kleopátra azért hódította meg a Holt-tenger vidékét, hogy bármikor rendelkezésére álljanak a tenger kincsei szépségének megőrzése érdekében.

Imádjuk az egyszerű, egy-két hozzávalós tisztítási tippeket. Miért ne használnánk a természetes, adalékmentes tisztítószereket, amelyek megtalálhatók otthonunkban?

Íme 3+1 háztartási praktika, ami megkönnyíti az életedet. Talán nem is gondolnád, hogy néhány egyszerű trükkel mennyire megkönnyítheted a mindennapokat.

2022.09.26 08:18

A kozmetikaiparnak mindig szüksége van újdonságra. Mi pedig igyekszünk minden újdonságot elérhetővé tenni számotokra is. Az utóbbi években a növényi olajok nagy teret hódítanak, és sokan cserélik le rájuk hagyományos test-, és arcápolási termékeiket.

Íme egy remek recept, hogy hogyan készíthetsz testradírt otthon, házilag. A testradír egy igazi csodafegyver, amivel pillanatok alatt bársonyossá és üdévé varázsolhatod a bőrödet. Érdemes kipróbálnod!

.

2022.08.25 12:35

Egy szép hajkorona önbizalmat ad. Akinek nincs gondja vele, természetesnek veszi, ám sokaknak csak álom a selymes, dús haj. Összeszedtük, hogy miket érdemes tudni a hajápolásról, hogyan alakíthatunk ki magunknak egy rutin, mellyel segíthetünk hajunknak, hogy szépen fejlődhessen.

Összetevőinek köszönhetően ez a szappan egy igazi vitaminbomba a bőrödnek, így ha szereted kényeztetni magad, ez a szappan tökéletes választás!

2021.04.07 10:22
Webáruház készítés
olcsobbat.hu paypal