Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Termékeinkkel szeretnénk segíteni azoknak, akik megpróbálnak egy élhetőbb otthont és egy jobb természetesebb környezetet teremteni maguknak, gyermekeiknek, családjuknak, vagy barátaiknak. Natúrkozmetikai alapanyagaink, szigorú minőségi elvárások teljesülése után kerülhet Önökhöz, hogy abból egy csodás remekmű szülessen mindenki örömére. Szeretnénk, hogy mindenki megtalálná a számára megfelelő alapanyagot és elkészíthetné a megálmodott sampont, krémet, vagy szappant esetleg tisztítószert.

A nagy mű elkészítésének segítése érdekében létrehoztuk a Tudástárat, ahol az áruházban megtalálható anyagok felhasználásához nyújtunk segítséget, adunk ötletet.

Kozmetikum készítőknek kínálunk bázisolajakat, növényi vajakat, illatolajokat, 100% tisztaságú illóolajokat, hatóanyagokat, vitaminokat, krémekhez, kencékhez emulgeáló és tartósítószerekhez.

Tisztítószerekhez kínálunk felületaktív anyagokat, speciális illatokat.

Áruházunk működtetésekor nagy hangsúlyt fektetünk környezetünk megóvására, ezért csomagszállítási módjaink közt megtalálhatóak a kedvelt és környezetbarát csomagpontokon történő átvétel is.


Csomagjaink feladásakor is szem előtt tartjuk a környezetünk védelmét, ezért használt dobozokban adjuk fel a megrendeléseket. Senki ne lepődjön meg ha csomagja más boltok termékek logójával ellátott dobozban érkezik.

Bízunk benne, hogy áruházunkban mindenki megtalálja azokat a termékeket, amivel tökéletessé teszi mindennapjait, és segíti egészsége megőrzését. A család számára új élményt biztosítunk a hagyományok ismételt felfedezéséhez a legkorszerűbb és leghatékonyabb alapanyagok segítségével.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu paypal