Ibolya pigment

Ibolya pigment

Kiválóan használható dekorkozmetikai készítményekhez, szappanokhoz

Várható kiszállítás

A termék várható kézbesítése

:
2019.12.13
345 Ft
Egységár: 35 Ft/gramm
A vásárlás után járó pontok: 3 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Azonosítás:

 

INCI: CI77007

 

Megjelenés:

 

Finomra porított szilárd szemcsés anyag. Vízben, olajban nem oldódik.

 

Felhasználás:

 

Púderekbe, szemhéjfestékekbe, rúzsokba, szájfényekbe, ajakbalzsamokba, krémekbe, emulziókba, balzsamokba, stiftekbe, testfestéshez, szappanokba használható. Szappankészítés során a masszához, csak a formába öntés előtt adjuk hozzá. Elkeverhetjük pár csepp olajba is, így még könnyebb dolgunk lesz. Egymással keverhetők. Nem fakuló, szép színeket lehet elérni, kis mennyiség is elegendő a megfelelő színhatás elérésére.

 

Tárolás:

 

Eredeti csomagolásában, nedvességtől védett helyen tároljuk.

Adatok
Kiszerelés
10 gramm
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu