Fülgyertya 10 db

Raktárkészlet: VAN
Fülgyertya

Fülgyertya -  Használata javasolt a fül gyulladásos tüneteinél, fülzúgásnál, nagyothallásnál, fejfájásnál, melléküregi gyulladásoknál, náthás tüneteknél, valamint a fül tisztulásánál.

2 100 Ft
A vásárlás után járó pontok: 21 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Részletek

Származás:

 

A fülgyertya Magyarországról származik Magyar méhviaszból. Lenvászon alapú, méhviasszal átitatott, csakis kézi készítésű terápiás cső.

 

 

Megjelenés:

 

A fülgyertya hossza 21-22 cm, mely a meggyújtást követően kb. 10-15 percig ég. A belül üres gyertyatestben vákuum keletkezik. A fülgyertyában fellépő vákuum és a hő hatására keletkező vérbőség segít felszabadítani a lerakódott salakanyagokat.

 

 

A fülgyertya összetétel:

 

Lenvászon (100% natúr), méhviaszból (70-74%,) é.p.paraffinból (26-30%), valamint illóolajból áll.

 

 

Felhasználás:

 

A gyertyázandó személy az oldalán fekszik a hallójáratot duplára hajtott gézlappal fedjük be és a fülgyertyát szélesebb peremén gyújtjuk meg. A fülgyertya szűkebb végét helyezzük a hallójáratba oly mértékig, hogy ne okozzon kellemetlen érzést a gyertyázott személy számára de alul a füst ne tudjon távozni.

 

Ha ez mégis előfordulna hajtsa a gézlapot a fülgyertya tövéhez. A kényelmes elhelyezkedés azért fontos hogy a gyertyázott személy el tudjon lazulni. Ezért helyezzünk a feje alá párnát ha kéri és hidegben takarjuk be. Mindig kérdezzük meg hogy nem nyomja e a fülét a gyertya, szükség esetén kezét odavezetve megigazítja saját magának.

 

Fontos, hogy mindkét fület gyertyázni kell, hogy az agyféltekék energetikai egyensúlya fennmaradjon. A gyertyát akkor kell eloltani amikor a meleg már kellemetlenné válik a gyertyát tartó személy kezének. Általában a gyertyán lévő jelölésig lehet égetni, egyéni érzékenységtől függően. Kellemes nyugodt környezet és halk zene segít az ellazulásban.

 

Tilos a gyertyát fülbe helyezni:  • sérült vagy hiányzó dobhártya esetén

 

  • ha a gyertyázandó személynek magas a vérnyomása

 

  • inplantátum van a dobhártyába beültetve

 

  • fülfelszúrás után kb. 3 hónapig

 

  • hallójárat sérülése, daganata esetén

 

  • ha folyik a fül

 

  • ha a gyertyázott személy az összetevők valamelyikére érzékenyEzen problémák valamelyikének fennállása esetén célszerű testgyertyát alkalmazni a fülcimpa mögötti mélyedésben. A gyertyázást megfelelő időben és megfelelő alkalommal végezzük. Célszerű egymás után 3-5 napon keresztül a gyertyázást megismételni figyelemmel az adott személy állapotára.

A gyertyázás nem helyettesíti az orvosi kezelést, szaktanácsadást! Amennyiben beteg feltétlen forduljon orvoshoz és a fülgyertya használatát egyeztesse orvosával.

 

 

Hatás:

 

A fülgyetya használata javasolt a fül gyulladásos tüneteinél, fülzúgásnál, nagyothallásnál, fejfájásnál, melléküregi gyulladásoknál, náthás tüneteknél, valamint a fül tisztulásánál.

 

 

Tárolás:

 

Közvetlen hőtől és fénytől védve, gyerekek elől elzárva tárolandó.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu