pH indikátor papír

Raktárkészlet: NINCS
pH indikátor papír

A magas minőségű pH indikátor papír segítségével egyszerűen és pontosan meghatározhatod a saját készítésű szappanok, krémek, kencék, vagy akár a tested savasságát, lúgosságát.

7 227 Ft
Egységár: 7 227 Ft/csomag
A vásárlás után járó pontok: 72 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A magas minőségű, egyszerű és gyors pH meghatározásra kiválóan alkalmazható pH indikátor papírt Németországból szerezzük be. A színskálával ellátott műanyag adagolódobozkában 5 méter hosszúságú, 7 mm szélességű csík található. Egyszerűen meghatározhatod a saját készítésű szappanok, krémek, kencék, vagy akár a tested savasságát.

A pH indikátor papírok használatára vonatkozó utasítások: Nyisd ki az adagoló forgatásával a felső részt az óramutató járásával ellentétes irányban. Húzd ki a kívánt hosszúságú csíkot, zárd be az adagolót, és tépd le. A csíkot mártsd a folyadékba és még nedvesen hasonlítsd össze a színskálával.

Szuszpenziók, színes, magas viszkozitású folyadék esetén cseppents egy foltot a szalagra és a papírt hasonlítsd össze a szín-skálával. Minden pH értékhez egy meghatározott szín tartozik.

Annak érdekében, hogy a legkisebb hibalehetőséget is kiküszöböld, ajánlott egy pH indikátor papír csíkocskát egy kémcső belső falára helyezni, amelyet ezután színültig meg kell tölteni a vizsgálandó anyaggal. Körülbelül 1 perc múlva az üvegen keresztül megfigyelhető a csík színének változása, és összehasonlíthatod a szín-skálával.

Az 1-14 pH értékű papír skálaosztása:
1 · 2 · 3 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 12 · 14

Adatok
Kiszerelés
5 méter
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
11-0025
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Webáruház készítés
olcsobbat.hu paypal