Pálmazsír / pálmaolaj 20 kg

Pálmazsír / pálmaolaj 20 kg + Ingyenes szállítás

Pálmaolaj / pálmazsír - Az olajpálma bogyós terméséből sajtolt növényi zsiradék. Rengeteg vitamint tartalmaz.

 

Legnagyobb mennyiségben felhasznált növényi olaj a világon. Főzéshez, sütéshez használják. Kozmetikumok, testápolók, szappanok és tisztítószerek összetevője.

 

(a kép illusztráció)

 

 

12 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 130 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Azonosítás:

 

INCI: Palm (Elaeis Guineensis) Oil
CAS: 8002-75-3
EINECS: 232-316-1

 

Megjelenés, tulajdonság:

 

Szilárd, kb. 39-42 C fokon kezd olvadni, égési pontja 235 C fok feletti.

 

Előállítás:

 

Az olajpálma húsos gyümölcséből sajtolt növényi zsiradék. Az olajat nagy vákuumban, 235 °C feletti hőmérsékleten, gőzzel kezelik.

 

Összetétel:

 

Főként palmitinsav-részleteket és oleinsav-részleteket, jelentősebb mennyiségű E-vitamint tartalmaz, de K-vitamint és béta-karotin is van benne. Vas, cink, kálium és nátrium is van benne. Palmitinsav (42%), olajsav (41%), linolsav (10%), sztearinsav (5%), mirisztinsav (2%).

 

Felhasználás:

 

A legnagyobb mennyiségben felhasznált növényi olaj a világon. Megtalálhatjuk többek között a testápolókban, szappanokban, samponokban, kézkrémekben, rúzsokban, csokoládéban, a legtöbb desszertben. Alkalmas főzéshez, sütéshez kenyérre kenve. Jelentős felhasználók a margarint előállító vállalatok és a kozmetikai ipar is. Kenőanyagok és biodízel is készül belőle.

 

Tárolás:

 

Száraz, hűvös helyen tároljuk.

Adatok
Kiszerelés
20 kg
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu