Kék pigment 10 gramm

Vélemény írása a termékről

Kék pigment - natúr kozmetikai készítményekben használható fém-oxid pigment. Dekorkozmetikai készítményekbe, szappanokhoz.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2016.06.08 08:20
 - Rebeke
Rebeke
2016.06.08 08:20
Gyertyaöntésnél próbáltam ki, nagyon szép színe lett a gyertyának.
Webáruház készítés
olcsobbat.hu