Testgyertya 10 db

Testgyertya

Testgyertya - A testgyertya használata javasolt az alábbi esetekben: fejfájásnál, szem és homlokpanaszoknál, gerinc, emésztési és nőgyógyászati panaszoknál.

2 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 23 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Részletek

Származás:

 

A testgyertya Magyarországon készül Magyarországi viaszból. Lenvászon alapú, méhviasszal átitatott, csakis kézi készítésű terápiás cső.

 

 

Megjelenés:

 

A testgyertya azonos hosszúságú, mint a fülgyertya. Hossza 21-22 cm, mely a meggyújtást követően kb. 10-15 percig ég. A belül üres gyertyatestben vákuum keletkezik. A vákuum és a hő hatására fellépő vérbőség segít felszabadítani a lerakódott salakanyagokat.

 

Összetétel:

 

Lenvászon (100% natúr), méhviaszból (70-74%,) é.p.paraffinból (26-30%), valamint illóolajból áll.

 

 

Felhasználás:

 

A gyertyázandó személyt számára kényelmes helyzetbe fektetjük (hanyadt vagy hasra). Az adott akupunktúrás pontra gézlapot helyezünk majd elkezdjük a gyertyázást. A jelölésig elégetett gyertya eloltása vízzel teli tálkában történik. A test különböző területeit gyertyázva más-más érzést érhetünk el. A terápia idején célszerű a folyadék (lehetőleg tiszta víz) bevitelt fokozni.  • Fejfájásnál, szem és homlokpanaszoknál: A homlok közepére vagy halántékra helyezve égessük a gyertyát. A gyakran jelentkező fejfájás okának kiderítésére forduljon szakemberhez.

 

  • Gerincpanaszoknál: helyezze a gyertyát két csigolya közé vagy hátul a térdhajlat közepére.

 

  • Emésztési panaszoknál: a köldök vagy a vastagbél elhelyezkedési vonala gyertyázandó. Utóbbi esetében egy gyertyát akár 3- 4 pont fölött megosztva is égethetünk.

 

  • Nőgyógyászati panaszoknál: a petefészek fölött vagy egy tenyérnyivel a köldök alatt, a méh fölött égethetünk gyertyát. Pl.: menzesz elmaradása görcsös fájdalom cisztatikus tünetek esetén. A hólyag tüneteket is tenyérnyi mérettel a köldök alatt gyertyázzuk. Mindenkinek a saját tenyérmérete a mérvadó.

 

  • Légúti, és tüdőpanasznál: a kulcscsont külső harmada alatt lévő mélyedésbe helyezzük a gyertyát.

 

  • Feszültségoldásnál: a köldök és a szegcsont közötti távolság felénél a test középvonalában.

 

  • Reumatikus panaszoknál: a fájdalmas terület feletti rész gyertyázandóA testgyertyázást érdemes kipróbálni a talp és tenyér reflexterületein, akupunktúrás pontokon, húzódásoknál, izomcsomók oldásánál, töréseknél, ÉP bőrfelületre helyezve.

 

A test bármely területén alkalmazható a gyertyázás, kivéve:  • Nyílt sebek fölött (mellette az ép területen szabad)

 

  • Hajas fejbőrön

 

  • Szív alatt

 

  • Ismeretlen eredetű bőrelváltozásokonA gyertyázás nem helyettesíti az orvosi kezelést, szaktanácsadást! Az itt található tanácsok, ajánlások személyenként eltérő hatásúak lehetnek, ezért mindenképp tanácsos előtte próbát végezni.

 

 

Tárolás:

 

Közvetlen hőtől és fénytől védve, gyerekek elől elzárva tárolandó.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu