Ceralan

Ceralan

A ceralan egy méhviasz-származék, mely elősegíti a vele készült kozmetikumok géles állagának elérését. Növeli a termékek konzisztenciáját, emulgeál. Stabilitása és oldhatósága hasonló a méhviaszéhoz.

398 Ft
A vásárlás után járó pontok: 4 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

ADATOK: 

INCI:  Polyglyceryl-3 Beeswax

CAS: 136097-93-3

EINECS: 232-383-7

Olvadáspontja: 63-73 C°

Sav érték: <2 

 

Használata: az olajfázissal együtt melegítendő

 

Nem vegán termék.

 

 

A ceralan méhviasz származék, amely a szabad zsírsavakat polyglyceryn-észterré alakítja át, ezért kiváló összetevője a gél állagú kozmetikumoknak. Egy különleges, nemionos emulgeáló összetevőről van szó, amely javít a kozmetikumok konzisztenciáján. A vele készült termékek selymes érzetet kölcsönöznek, ezáltal szatén finomságúvá varázsolva a bőrt.. A ceralan felhasználható a kozmetikai termékek stabilitásának javítására, megakadályozza a kristályosodást, olajok kiválását és segíti a poros összetevők egyenletes eloszlását. Alkalmas vízmentes kozmetikumok készítésére is, rendkívül stabil és sima géleket eredményez az olajokkal való használata. Ugyanakkor hidrofil alapanyag lévén könnyedén be lehet építeni víz alapú krémek receptjeibe. Az emulziókban a ceralan stabilizátorként és sűrítőanyagként is jól megállja a helyét. Legkedveltebb tulajdonsága mégis az, hogy segít a szüredék megakadályozásában, ez vízmentes készítményeknél szinte elengedhetetlen (pl.: ajakbalzsam, dezodor)

Javasolt felhasználása:

Ajakápolók, dezodorok, és napozótermékek előállításához.

  • Ajakbalzsam/rúzs: 1-20%

  • Oleogél: 1-5%

  • Emulzió: 0,1-2%

 

Készíthető vele:

  • gél

  • testbalzsam

  • krém

  • ajakbalzsam

  • dezodor

  • szérum

  • érzékeny bőrre való kozmetikum

  • napozás utáni bőrápoló készítmény

Adatok
Kiszerelés
20 gramm
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu