Emulgel

Emulgel
Emulgel
Emulgel
Emulgel

Lecitin alapú, komplex megoldás, krémek kozmetikumok készítéséhez Egy lépésben emulgeál és sűrít. Egyszerű a használata, megbízható, gazdaságos.

403 Ft
A vásárlás után járó pontok: 4 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

INCI: Sodium Acrylates Copolymer (and) Lecithin

Tulajdonságai:

  • Géles állagot biztosít az elkészült kozmetikumnak, ha egyedüli emulgeálószerként használod
  • Könnyen használható
  • Stabilizálja és beállítja az emulziók viszkozitását a kozmetikum készítés végére
  • Segít a bőrnek hidratált maradni
  • Csökkenti a bőr kiszáradását
  • Javítja a hatóanyagok biohasznosulását, ennek köszönhetően hatékonyabb, jobb, /vagy gyorsabb eredményt érhetünk el
  • Hűsítő hatású. Csökkenti a bőr hőmérsékletét, tartós hatása 20 percig tart
  • Nincs ragadós utóérzet a bőrön, bársonyos és nem zsíros bőr érzés
  • Kis mennyiségben is hatékony
  • Fehér. zsírmentes gél-krémet ad.
  • arc, test, hajápoló és napozótermékek alapanyagaként is használható

Javasolt alkalmazása:

  • Emulgeálószerként/gélképzőként:0,5-3%
  • Viszkozitást beállító emulziókhoz: >0,5%
  • Stabilizátorként: 0,1-3%


A készítmény teljes tömegére vonatkoztatva értendő.

Figyelem! Az emulgel nem kompatibilis a  benzil-alkohollal és fenoxietanollal. Nem javasolt a Cosgard tartósító alkalmazása emulgellel. 

Az Emulgel emulgeáló tulajdonságokkal rendelkező gélesítő szer. Lehetővé teszi a krémek sűrítését és a formulák stabilitását. Vízfürdős meleg és hideg eljárással készülő kozmetikumok egyaránt készíthetők vele. Kompatibilis a legtöbb emulgeálóval és széles pH tartományban is stabil hatású. Leginkább gél állagú kozmetikumok készítésére alkalmas. A vele készült gélek-kencék hűvös, lágy. selymes érzetet keltenek a bőrön. Az Emulgel egy sokoldalú összetevő, mely kombinálja a lecitin pozitív tulajdonságait egy gélképző tulajdonságával. Por állaga révén könnyen használható, precízen mérhető és adagolható a kozmetikum készítés bármely szakaszában adagolható. Viszkozitás növeléséhez a krém készítésének utolsó lépéseként is adagolható, kis mennyiségben is rendkívül hatékony. Alkalmazható arc, test, hajápoló és napozótermékek készítése során.

Nem kompatibilis a benzilalkoholokkal és a fenoxi-etanollal (és összeférhetetlen az azokat tartalmazó keverékekkel). Kompatibilis a fenetilalkoholnal, a nátrium-benzoáttal és a kálium-szorbáttal.

Adatok
Kiszerelés
10 gramm
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu