Frakcionált kókuszolaj 500 ml

Raktárkészlet: VAN
Frakcionált kókuszolaj 500 ml
Frakcionált kókuszolaj 500 ml
Frakcionált kókuszolaj 500 ml
Frakcionált kókuszolaj 500 ml
Frakcionált kókuszolaj 500 ml
Frakcionált kókuszolaj 500 ml

100 % ban növényi, természetes és kiváló minőségű frakcionált kókuszolaj. Ideális összetevő bármilyen házi kozmetikumhoz, vagy akár önmagában is használható. Kiváló oldószer, így tökéletes hordozó olaja lehet az olajban oldódó vitaminoknak és hatóanyagoknak. Bőrlágyító hatásának köszönhetően fokozni tudja a helyi alkalmazású termékek hatását, miközben hordozó szerepét is betölti.

3 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKRŐL:

Frakcionált kókuszolaj 500 ml

Cikkszám: f-0022-500


 

Adatok:

INCI név: Capric/Caprylic Triglyceride


A Humanity frakcionált kókuszolaj, teljesen természetes növényi olaj, mely adalékoktól mentes és könnyen felszívódik a bőrbe. A kókuszolajból kivont „Caprylic” és „Capric” telített zsírsavaiból áll. A frakcionált kifejezés azt jelenti, hogy csak egy része az egész olajnak, vagyis a hosszú szénláncú triglicerideket eltávolították, s csak a közepes láncú trigliceridek alkotják.


 

Hatás:

Segít a bőr lágyításában és antioxidáns szerepet is betölt. Börpuhító hatását anélkül fejti ki, hogy eltömné a pórusokat és használatát követően a bőr sima, selymes, puha tapintású lesz, nem marad zsíros utó érzet. Emellett összeköt más összetevőket és egyfajta tartósítószerként is működik; meghosszabbíthatja a kozmetikumok hatóanyagainak tartósságát. Könnyű, selymes érzetet hagy a bőrön, az olajoktól megszokott zsíros érzet helyett. Nem tömíti el a pórusokat, így bátran használható bármilyen bőrtípus esetén.

  • Bőrlágyító (védőréteget képez a bőr felületén, ezzel csökkentve a vízveszteséget)
  • Segíti a különböző hatóanyagok és vitaminok bőrbe történő beszívódását
  • Segít a különböző összetevők stabilizálásában
  • Antioxidáns
  • Meghosszabbítja az elkészült készítmény eltarthatóságát
  • Stabil
  • Nehezen avasodik
  • Nagyon hosszú ideig eltartható
  • Nem igényel hűtést
  • Tökéletesen oldódik benne minden esszenciális olaj
  • Szobahőmérsékleten illetve még télen sem szilárdul meg (mint a kókuszzsír)

Felhasználás:

Ideális összetevő bármilyen házi kozmetikumhoz, vagy akár önmagában is használható. Kiváló oldószer, így tökéletes hordozó olaja lehet az olajban oldódó vitaminoknak és hatóanyagoknak. Bőrlágyító hatásának köszönhetően fokozni tudja a a helyi alkalmazású termékek hatását, miközben hordozó szerepét is betölti.

 

  • Bőrápoló készítményekben
  • Tisztálkodó- és testápoló készítményekben
  • Fürdő- és test olajokban
  • Smink készítményekben (segít a pigmentek egyeneletes elosztásában, nem hagy ragadós érzést, mint más olajok)
  • Természetes parfümökben
  • Samponokban
  • Hidratáló krémekben
  • Anti-aging készítményekben
  • Napozó és napozás utáni készítményekben

 

Tárolás:

Szobahőmérsékleten, napfénytől védett helyen.

Adatok
Kiszerelés
500 ml
Raktárkészlet
VAN
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu