Glicerin növényi 99,5%-os, Ph.Eur 1000 ml

Glicerin növényi 99,5%-os, Ph.Eur 1000 ml

Glicerin - növényi 99,5%-os, ph.Eur. Gyógyszerkönyvi tisztaságú.

 

Kozmetikumok, bőr és hajápoló termékek, szappanok összetevője. Gazdaságos 1000 ml-es kiszerelésben

Kiszerelés:
1 870 Ft
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Azonosítás:

 

Növényi glicerin 99.5 %-os

 

INCI: Glycerin
CAS: 56-81-5
EINECS: 200-289-5

 

Színtelen, szagtalan, viszkózus anyag, íze édeskés. Magas a fajsúja, 1 liter általában 1250 gramm körüli.

 

Előállítás:

 

A glicerin a szappankészítés, valamint biodízel gyártása során nagy mennyiségben keletkezik. Ipari mennyiségben a biodízel gyártásakor annak a melléktermékeként állítják elő, növényi alapanyagokból.

 

 

Összetétel:

 

99,5 % glicerint tartalmaz.

 

 

Felhasználási területei:

 

A glicerint szájvizekben, szappanokban, samponokban, fogkrémekben, krémekben egyaránt megtalálhatjuk. Gyógynövénykivonatok esetén az etanol helyettesítésére használják. Ajakírekbe vagy egyéb vízmentes készítményekbe általában a megszilárdulás folyamata alatt adagoljuk.Készíthetünk csodás átlátszó szappant is a segítségével. Használhatjuk, gyapjú ruhák mosásakor az öblítőhöz adagolva, ápolhatjuk vele a ház és a kerti eszközök gumi részeit, vagy készíthetünk segítségével fagyáló folyadékot, vagy bőrkabátot ápolására alkalmas szert.

 

A füstgépekben haszálatos folyadék főösszetevője.

 

 

Hatás:

 

A glicerin kiváló nedvességmegkötő hatású. A levegő páratartalmából nedvességet von el és ezzel gátolja meg a bőr kiszáradását. Körültekintően használjuk, mert a túl sok glicerint ( 10%nál magasabb mennyiség esetén ) tartalmazó krémek, kozmetikumok ellentétes hatást válthatnak ki és kiszáríthatják a bőrt.

 

 

 

Tárolás:

 

Hűvös helyen, túlzott fénytől óvva, légmentesen lezárt edényben tároljuk.

Adatok
Kiszerelés
1000 ml
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu