Új jelszó kérése
Termék részletek


Lauryl Glucoside

Lauryl Glucoside
490 Ft490
A vásárlás után járó pontok: 5 Ft

Lauryl Glucoside - sűrítő tenzid. Kiváló habképző, kondicionáló, emulgeálószer. Alkil-8-16

  • Azonosítás:

     

    INCI: Lauryl Glucoside
    CAS: 110615-47-9

    Zavaros, viszkózus, vizes oldat. Erősen lúgos (pH 11,5-12,5)

     

     

    Előállítás:

     

    A glucoseból és kókuszolajból előállított kíméletes felületaktív anyag.

     

     

    Felhasználás:

     

    Alkalmazható kozmetikai felületaktív, tisztító készítményekhez. Érzékeny és törékeny bőrre is alkalmas.

     

    Adagolás: arclemosó (10-20%), tusfürdő, habfürdő, sampon (15-30%). Más Glucoside-ekkel, Cocamidopropyl Betaine-nel keverhető.

     

     

    Hatás:

     

    Habképző, kondicionáló, emulgeálószer. Hatékonyan sűríti a mosó, tisztítószereket, segíti a haj tisztítását. Jó bőrgyógyászati kompatibilitás és viszkozitást növelő hatás jellemzi.

     

     

    Tárolás:

     

    Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

     

  • Kiszerelés
    100 gramm
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.