Új jelszó kérése
Termék részletek


Neem olaj - hidegen sajtolt

-14%
Neem olaj - hidegen sajtolt
1 390 Ft
Akció: 1 190 Ft1190
Kezdete: 2016.06.22   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 12 Ft
Kiszerelés:

Neem olaj hidegensajtolt - India örökzöld növényéből sajtolják. Antibakteriális, gombamentesítő, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatású 10% természetes növényi olaj. Természetes növényvédőszer. Bőrre, arcra, fejbőrre, kezekre is felhasználható.

  • INCI: Melia Azadirachta (Neem) oil
    CAS: 8002-06-1
    EINECS: 283-644-7

     

    Egy örökzöld fafaj olivabogyóra hasonlító termésének magjából nyerik hidegen sajtolással. E-vitamint, értékes zsírsavakat, esszenciális aminosavakat tartalmaz. Nagy koncentrációban antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású összetevők sokasága található benne. Illata a pirított napraforgómagéhoz hasonlít. Színe a világosbarnától a zöldesbarnáig terjedhet.

    Amilyen jellegzetes a neem olaj illata, annyira sokoldalú! Használható természetes növényvédő szerként, gyulladáscsökkentőként, korpás hajra, pattanások és mitesszerek ellen.

    Sokan szendvednek a korpás fejbőrtől, lehet, hogy éppen Te is, de ne aggódj ,mert megvan számodra a tökéletes megoldást. A neem olaj megkönnyebbülést hozhat a száraz, viszkető és koprás fejbőröd számára, nem mellesleg pedig még a hajszálakat is erősíti.

    A körömápolásban is hasznosnak bizonyulhat a neem olaj, ha körömgombától szenvedsz. Használd rendszeresen és visszaszoríthatod a körömgombát. lábgombát. Ez az olaj az egyik legerősebb természetes gombaölő szer, amely a fertőzésekkel is könnyedén elbánik.

    Irritáció, csípés, felületi sérülés vagy duzzanat, a neem olajnak egyre megy, elősegíti a bőr gyógyulását. Az ekcéma tünetei is kezelhetők vele, de a kiváltó okot nem tudja meggyógyítani.

    Nem kell ahhoz kamasznak lenned, hogy megnehezítse az életed a pattanásos, problémás arcbőröd. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatásának köszönhetően orvosolni tudja a problémákat. Tartalmaz továbbá aszpirint, amely eltávolítja a pattanásokat okozó baktériumokat. Antioxidánsokat is tartalmaz, melyek megvédik a bőrt a káros hatásoktól, fiatalítják és javítják rugalmasságát. Ha valaki képes rendszeresen használni ezt a bódító illatú olajat az arcára, annak meglesz az eredménye; a finom mimikai ráncok és az öregedés jelei a múlt homályába vesznek. Maszkként használva csökkenti a bőrpírt és összehúzza a pórusokat.

    A neem olajnak igen magas az E vitamin és zsírsav tartalma, ezért gyorsan hatol be a bőr rétegeibe és megakadályozza a további nedvességvesztését. Elhalványítja a bőr pigmentációját úgy, hogy lassítja a melanin termelődését a bőrben.

    A kutatások szerint közel 130 féle kártevő, kórokozó ellen használható a kertben. Igazi bio növényvédő szer. A kertben azonban nem csak a növények kártevőire használhatjuk a neem olajat, hanem házi kedvencünk bundáját is ápolhatjuk vele. Hatásos; bolha, kullancs, rüh és atka ellen is.

    Ne csak magadnak készíts belőle sampont, hanem háziállatodnak is.

    A neem olaj igen sűrű, szobahőmérsékleten nem folyó olaj. Használat előtt helyezd meleg vízfürdőbe.

     

    Tárold napfénytől mentes helyen.

    Keresd a nagyobb gazdaságos kiszerelést áruházunkban.

  • Kiszerelés
    100 ml
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.