Növényi Szkvalén (squalane)

Növényi Szkvalén (squalane)

Serkenti a bőr természetes regenerálódó képességét, táplálja és hidratálja a bőrszöveteket.

Az ár 10 ml-re vonatkozik

560 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKRŐL:

Növényi Szkvalén (squalane) 10 ml

Cikkszám: f-0049


Adatok:

INCI név: Squalane
CAS szám: 111-01-3
EINECS szám: 203-825-6

 

A növényi szkvalén tiszta, növényi eredetű bogyóból készült olaj. Megtalálható a bőrben és a bőr által termelt faggyúban.


Felhasználás:

Hidratáló, bőrpuhító hatása miatt natúr kozmetikumokban is kedvelt alapanyag. Gyorsan felszívódik, tápláló és ránctalanító hatással bír. Alkalmas minden bőrtípus ápolására. Megakadályozza a bőr kiszáradását, mérsékli a hámlást. Elősegíti a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe való jutását. Cserepes ajkak ápolására szánt ajakírba téve enyhülést hozhat a száraz ajkaknak. A hajvégápoló készítmények fontos összetevője. Hajbalzsamba téve is igazi csodaszer. 


Adagolása:

  • max 20 % (nagyobb mértékben használva folyékonyabb lesz a krém)
  • nem hőérzékeny, így kozmetikumok készítésénél a zsírfázishoz adagoljuk.

Hatás:

  • bőrlágyító
  • óvja a bőrt a kiszáradástól
  • simítja a ráncokat
  • alkalmas minden bőrtípusra
  • jótékony hatással van a hajra
  • bőrregeneráló hatású
  • a vele készített kozmetikumok gyorsabban szívódnak fel
  • nem fényérzékeny, ezért naptej is készíthető vele

 

Tárolás:

 

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Adatok
Kiszerelés
10 ml
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu