Solagum 100 g

Raktárkészlet: NINCS
Solagum 100 g

Solagum, természetes, gélképző, emulzió, krémekhez. Hidegen és melegen egyaránt használható, nem csomósodik, akár utólag is hozzáadható a krémekhez.

Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.

1 780 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKRŐL:

Solagum 100 g

Cikkszám: 3-0010


Adatok:

 

 

INCI: Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum

ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkező alapanyag

 

Termékünk az Európai Unióból, Franciaországból származik. A solagum természetes, fehér színű, vízben jól oldódó anyag.


Előállítás:

 

Innovatív gyártási folyamat segítségével jön létre az akácmézga és xantángumi kombinációjából.


Felhasználás:

 

Gélképző anyag, kozmetikai felhasználásra. Jó sűrítő hatással rendelkezik. Emulziókhoz, gélek készítéséhez egyaránt jó választás. Hidegen és melegen is könnnyen feldolgozható, nem csomósodik. A készítmény vízfázisához kell kevernünk. A kozmetikumba utólag is belekeverhető. Adagolás: 0,1-3%

Alkalmazható:

  • arcápolásra, testápolásra, hajápolásra  szánt készítményekbe
  • tusfürdőkbe
  • arctisztítókba
  • intim higiéniás termékekbe (külsőleg)

Tárolás:

 

Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

Adatok
Kiszerelés
100 gramm
Raktárkészlet
NINCS
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu