Ánizs illóolaj 50 ml

Ánizs illóolaj

Az ánizs INCI neve: Illicium verum) Nyáron használhatjuk szúnyogés rovar riasztáshoz, légfrissítő illóolajként. Gyakran alkalmazzák szájvíz készítéshez, köröm ápolásra. 50 ml-es kiszerelésben

1 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A illóolja desztillálásához használt közönséges ánizs egyéves, lágyszárú növény. Hazánkban szinte bárhol termeszthető, bármely talajon jól termeszthető.

 

Fizikai jellezők: illata Intenzív, jellegzetes, fűszeres, édes illatú, világos színű olaj

 

Összetevői: anetol, ánizsketon, ánizssav, ánizsaldehid.

 

Hatásai: Nagyszerű nyugtató, görcsoldó hatása ismert. Enyhíti a fájdalmat. Használatával a  hormonháztartás kiegyensúlyozhatjuk, szabályozhatjuk. Alkalmazhatjuk szappanba, kozmetikumok készítéséhez, pattanásos, érzékeny irritációra hajlamos bőr ápolására és a bőrgyulladások megelőzésére.

 

Hasznos tudnivalók: Az olaj anethol tartalmának ösztrogénhez hasonlatos hatása következtében terhesség alatt a használata ellenjavalt. Az olaj bőrérzékenységet nem okoz.

Tároljuk, hűvös helyen zárt üvegben közvetlen napsugárzástól védve. Válaszd a gazdaságos 100 ml-es kiszerelést.

Adatok
Kiszerelés
50 ml
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
olcsobbat.hu